GolgeKalem

Gölge Kalem Blog

Bu Blogda Ara

1 Nisan 2022 Cuma

Şeker Yapımının Tatlı Kitabı: Basitten Muhteşeme - Karamel, Şekerleme, Sert Şeker, Fondan, Şekerleme ve Daha Fazlası Nasıl Yapılır!

  

The Sweet Book of Candy Making ile kendi lezzetli, muhteşem ve profesyonel kalitede şekerlerinizi yaratın. İster yeni başlayan biri olun, ister deneyimli bir şeker üreticisi olun, size ilham verecek ağız sulandıran tarifler ve uzman ipuçları bulacaksınız - ve tatlı isteğinizi tatmin edecek.

The Sweet Book of Candy Making: From the Simple to the Spectacular-How to Make Caramels, Fudge, Hard Candy, Fondant, Toffee, and More!



İçeride şunları bulacaksınız:
—Şeker yapımıyla ilgili temel bilgiler: şekerleme çekme, yer mantarı yuvarlama, fıstık ezmesi kaplarını doldurma ve daha fazlası hakkında adım adım dersler dahil olmak üzere ekipman, malzemeler ve teknikler hakkında bilmeniz gereken her şey
—Daha fazlası Şekerlemeler, fondanlar, karameller, şekerlemeler, şekerlemeler, yer mantarları, çikolatalar, marshmallowlar ve meyve ve fındık şekerleri için 50
tarif 
—Her şeker türü için sorun giderme ipuçları 
—İngiliz Toffee'den Chocolate Fudge'a ve Peanut Brittle'a kadar sevdiğiniz klasikleri nasıl mükemmelleştirirsiniz?
—Elinizi yeni bir şeyde deneyin: Fıstıklı Marzipan Kareler, Tutku Meyveli Marshmallow, Mango-Macadamia Fındıklı Karamel, Limonlu Beze Lolipop ve daha fazlası
—Lezzetli sonuçlarınızı sergilemek için dekorasyon teknikleri
Sweet Book of Candy Making ile mutfağınıza başlayın.

163 sayfa ingilizce .pdf kitap.

Winrar Şifre : GolgeKalem
 
Boyut : 53,5 Mb












Hiç yorum yok: