85'ten Fazla Pişirme Tarifi ile Dayanılmaz Bir Fırın Yemek Kitabı.
Sıfırdan şirin bir mahalle fırını olan Cake & Loaf, kolej arkadaşları ve iş ortakları Nickey Miller ve Josie Rudderham arasında kahve içerken paylaşılan bir rüyayla başladı. Gıda, sürdürülebilirlik ve topluluk konusunda gerçekten tutkulu olan bu şirket, yaratıcılığı ve eşitliği teşvik eden dinamik bir atmosfere sahip bir fırın yaratmak istedi. Bugün, maaşlı bir işveren olan Cake & Loaf, öne çıkan unlu mamulleriyle seviliyor.
Lezzet ve ev yapımı konforla dolu tarifler, Maple Syrup Butter Tarts ve Vanilla Bean Nanaimo Bars gibi klasiklerden Kabak Baharatlı Fırında Donuts ve Limonlu Kek gibi yerel favorilere kadar çeşitlilik gösterir. Kitapta, her gün sabah pişirilen kekler, çörekler, çörekler ve granolalar, kurabiyeler, çökmüş sandviç kurabiyeler, barlar, tabaka kekler, turtalar ve turtalar dahil olmak üzere evde kendi tatlılarınızı ve ikramlarınızı yaratmanız için 85'in üzerinde tarif ve varyasyon bulunmaktadır. Fırının köklerinin büyüleyici hikayeleri, ağız sulandıran fotoğraflar ve kitap boyunca güzel çizimler, ev aşçılarını fırına taşıyacak. Bu tatlılar ve tatlılar kesinlikle herkesi memnun edecek.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder