GolgeKalem

Gölge Kalem Blog

Bu Blogda Ara

15 Kasım 2021 Pazartesi

Yemek Pişirme Bilimi: Yemeklerinizi Mükemmelleştirmek İçin Her Soruya Cevap

 

Yemek pişirme bilimi ile ilgili tüm sorularınızın yanıtlarını alın ve temel ilkeleri, pratik önerileri ve adım adım teknikleri kullanarak daha lezzetli, daha besleyici yemekler pişirin.

Acı biberin ısısı nereden geliyor? Yabani somon neden çiftlikten daha koyu? Etleri kavurmak, meyve sularını gerçekten "kapatır" mı? İyi bir tarif uzun bir yol kat eder, ancak arkasındaki bilimde ustalaşırsanız bir adım önde olursunuz.



İnfografikler aracılığıyla tam renkli görüntüler, istatistikler ve gerçekler ile yemek pişirmenizi nasıl mükemmelleştireceğinizi göstermek için ilgi çekici bir Soru-Cevap formatı kullanan The Science of Cooking, gıda bilimini laboratuvardan mutfağınıza getiriyor. Konular arasında et ve kümes hayvanları, deniz ürünleri, süt ürünleri, bakliyat ve tahıllar, meyveler, sebzeler, baharatlar, otlar, unlu mamuller ve daha fazlası yer alır.

258 sayfa ingilizce .pdf kitap.


 
Boyut : 68,9 Mb













Hiç yorum yok: