GolgeKalem

Gölge Kalem Blog

Bu Blogda Ara

27 Kasım 2021 Cumartesi

Ev Yapımı Dondurma İçin En İyi Rehber: 300'den Fazla Gelato, Şerbet, Kek ve Daha Fazlası (Nihai Kılavuzlar)

 

Bu dondurma kepçesiyle hangi şarabın eşleştirileceğini hiç merak ettiniz mi? Usta fırıncı ve şef Jan Hedh, Ev Yapımı Dondurma İçin En İyi Rehber'de dondurmayla ilgili aklınıza gelen her soruyu yanıtlıyor. Bu yemek kitabı, mango, avokado, trüf, kuşkonmaz ve naneli çikolata da dahil olmak üzere tatlıdan tuzluya kadar değişen tatlarla soğuk, kremalı ikramlar için hem temel hem de karmaşık tarifler içerir. Ayrıca Hedh, parfe, semifreddo, cheesecake ve dondurmalı sufle için tarifler de sağlıyor. Hedh, tatlıları süslemek, şeker sanatıyla eğlenmek ve hatta kendi buz heykelinizi oymak için yaratıcı fikirler sunarak her zamanki kepçenin ötesine geçiyor.



354 sayfa ingilizce .pdf kitap.


 
Boyut : 8,2 Mb













Hiç yorum yok: