GolgeKalem

Gölge Kalem Blog

Bu Blogda Ara

30 Kasım 2021 Salı

Akdeniz Yemek Kitabı: İspanya, Provence ve Toskana'dan Kuzey Afrika'ya Taze, Hızlı ve Kolay Tarifler

 

İtalya, Yunanistan, Provence, Kuzey Afrika ve Orta Doğu'dan otantik tarifleri bir araya getiren DK'nın Akdeniz Yemek Kitabı, aşçılara Akdeniz'in lezzetlerini kendi evlerinde yeniden yaratmaları için gerekli araçları sunuyor.
Taze, sağlıklı ve yapımı kolay Akdeniz Yemek Kitabı, Citrus Lamb Tagine ve Leek Moussaka'dan Panzanella ve Tzatziki'ye kadar 300'den fazla tarif içeriyor.

Toskana, Provence, Yunan Adaları, Fas veya İspanya'nın yemekleri olsun, DK'nin Akdeniz Yemek Kitabı taze, hızlı ve sağlıklı yemek isteyen aileler için harika bir kaynaktır.



322 sayfa ingilizce .pdf kitap.


 
Boyut : 71,7 Mb













Hiç yorum yok: