GolgeKalem

Gölge Kalem Blog

Bu Blogda Ara

2 Şubat 2022 Çarşamba

Profesyonel Pişirme, Dördüncü Baskı

 

Klasik profesyonel pişirme referansı - şimdi tamamen revize edilmiş ve güncellenmiş
2002 IACP Yemek Kitabı En İyi Teknik/Referans Ödülü Sahibinin Bu Dördüncü Baskısı, profesyonel ve ev fırıncılarına pişirme teorisi ve pratiği hakkında eşsiz bir güncel bilgi sunar. Bu alandaki güncel trendlere ayak uyduran yeni baskı, artizan ekmekler, fırıncılık ve pastacılık ekipmanları üzerine yeni bölümlerin yanı sıra 125 yeni renkli fotoğraf ve daha fazla prosedür ve bitmiş yemeği gösteren 50 ekstra illüstrasyon içeriyor. Le Cordon Bleu'dan 150 dahil olmak üzere keşfedilecek 750'den fazla klasik ve yaratıcı tarifle tamamlanan Profesyonel Pişirme, pişirme sanatında ve zanaatında ustalaşmak için mükemmel bir temel sunar.



735 sayfa ingilizce .pdf kitap.

 
Boyut : 28,4 Mb













Hiç yorum yok: