GolgeKalem

Gölge Kalem Blog

Bu Blogda Ara

24 Şubat 2022 Perşembe

Gıda Anatomisi: Yenilebilir Dünyamızın Meraklı Parçaları ve Parçaları

 

Julia Rothman'ın en çok satan Anatomy serisinin üçüncü kitabı Food Anatomy ile önerilen günlük gerçekleri ve eğlenceyi alın. Resimli bir yemek tarihi ile başlıyor ve dünya çapında bir sokak yemeği turu ile bitiyor. Yol boyunca, Rothman kısa sipariş yumurta dili üzerine eğlenceli bir başlangıç ​​kitabı ve gezegenin dört bir yanındaki insanların kızarmış patatesleri nasıl servis ettiğine ve bizim onları neye batırdığımıza dair ağız sulandıran bir menü sunuyor. Ödüllü yemek gazetecisi Rachel Wharton, uzmanlığını bu ışığa borçlu. - az bilinen gerçekler ve keyifli çizimlerle dolup taşan her türlü yemeğin yürekli keşfi. Her gün yemek yiyenler ve tecrübeli yiyecekler kesinlikle onu yiyecektir.



225 sayfa ingilizce .pdf kitap.

 
Boyut : 58,8 Mb













Hiç yorum yok: