Herkesin evde simit, schmear ve diğer favori şarküterileri yaratmasına izin veren eğlenceli ama kapsamlı bir yemek kitabı.
Simit sevenler sevinirler! Bu keyifli yemek kitabı, sadece beş temel malzeme ve basit tekniklerle kendi mutfağınızda taze simit pişirmeyi kolaylaştırıyor. Hamuru karıştırma, simitleri şekillendirme, prova yapma, kaynatma, fırınlama, dilimleme ve saklama önerileriyle kısa sürede usta bir simit yapımcısı olacaksınız.
Tarifler, Susam'dan Yabanmersini'ne ve Hatch Chile Jack'e kadar uzanan klasik ve yenilikçi tatlarla New York simitinde iki düzine varyasyon içerir. Ayrıca ev yapımı tatlı ve tuzlu ekmekler, schmear'lar, turşular ve Home-Cured Lox ve Chicken Salad gibi diğer şarküteri ürünleri için tarifler bulacaksınız.
Eğlenceli brunchlar ve toplantılar için önerilen menüler, bitmiş yemek fotoğrafları ve adım adım teknikler ve büyüleyici bir şarküteri estetiği ile bu, hem kapsamlı bir pişirme kaynağı hem de Amerika'nın en sevilen yiyeceklerinden birini yapmak için eğlenceli bir rehber.
SİMİT KOLAY PİŞİRMEKTİR: Bu kitap, en küçük mutfakta bile klasik New York simitleri yapmak için adım adım tariflerle simitleri ev fırıncılarına getiriyor. Ve bu su ile ilgili değil! Sadece beş bileşen ve basit bir teknik hakkında.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder