Tost, en üst düzey konfor yemeğidir. Ve şimdi olmazsa olmaz yemek trendi.
Tostu herkes sever. İster gevrek, ister tereyağlı ya da kuru fasulye ile yıkanmış olsun, her zaman rahatlatıcı, milyonlarca insanın sabah, öğle veya akşam atıştırması için vazgeçilmezidir.
Sırf kızarmış ekmek olduğu için sıkıcı olması gerektiği anlamına gelmez. Her yerde yemek meraklıları, şık ekşi hamur, kavuzlu buğday ve çavdar için dilimlenmiş sarkık beyazı terk ediyor. Marmite ve marmelatla (onları sevmediğimizden değil) ve ilginç, yaratıcı, lüks soslarla birlikte.
Posh Toast, kahvaltı, öğle yemeği, atıştırmalıklar ve akşam yemeğini kapsayan, her damak zevkine ve günün her saatine uygun 70'in üzerinde tarifle doludur. Tuzlu atıştırmalıklardan Scandi mini atıştırmalıklarına, sağlıklı Akdeniz öğle yemeklerine ve hızlı hazırlanan akşam yemeklerine kadar, en gurme garnitürler bile dilimlenmiş ekmekten bu yana en kolay yemeklerdir. Füme somon kahvaltı kapları ve şeftalili ve kremalı Brioche tost kahvaltı seçeneklerinden sadece ikisidir; öğle yemeği seçenekleri arasında Közlenmiş domates ve keçi peynirli tartine, Kekik tereyağlı mantar ve Çırpılmış gorgonzola, roka ve ballı çiseleme yer alır. Akşamları biberiye ve trüf yağı ile Fırında Camembert'i atıştırarak ya da hindi straganofu veya Sosis ve mercimek yemeği yaparak geçirin. Olasılıklar sonsuzdur ve en şık tarifler bile ekmek kızartma makinesi olan herkes tarafından yapılabilir.
San Francisco'da başlayan bir çılgınlık, gurme tost sosları trendi Atlantik'i geçti ve burada kalacak gibi görünüyor. Posh Toast, öğrenciler, meşgul ebeveynler ve hareket halindeki ofis çalışanları için hızlı pişirme incilidir. Her tarif, baştan sona gerçek 'yapma' zamanını içerir ve çekici fotoğrafçılık, kısa sürede elde edeceğiniz muhteşem sonuçları gösterir.
Bu, tost bağımlıları, uzman şefler ve acemiler için bir kitap. Tost. Çok şık. Bu Posh Tost.
255 sayfa ingilizce .pdf kitap.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder