GolgeKalem

Gölge Kalem Blog

Bu Blogda Ara

24 Şubat 2022 Perşembe

Tatlının Unsurları

 

Pasta şefi Francisco Migoya'dan gerçekten çarpıcı tatlılar için temel rehber Bu muhteşem ve kapsamlı yeni yemek kitabında, Şef Migoya mus, hamur ve ganaj gibi çağdaş tatlıların temel unsurlarıyla başlıyor ve pasta şeflerine ve öğrencilere kalıplamadan önce bu yapı taşlarında nasıl ustalaşacaklarını gösteriyor. ve onları yaratıcı bitmiş tatlılara dahil etmek. Daha sonra ön tatlıları, kaplamalı tatlıları, tatlı büfelerini, hazır tatlıları, kekleri ve petits fours'u ayrıntılı olarak araştırıyor. Boyunca, muhteşem ve öğretici fotoğrafçılık, adımları, teknikleri ve bitmiş öğeleri gösterir. Burada toplanan 200'den fazla tarif ve çeşit, hemen hemen her tekniği, konsepti ve tatlı türünü kapsar ve profesyonellere ve ev aşçılarına modern tatlılar konusunda eksiksiz bir eğitim verir.



546 sayfa ingilizce .pdf kitap.

 
Boyut : 126,5 Mb













Hiç yorum yok: