GolgeKalem

Gölge Kalem Blog

Bu Blogda Ara

24 Şubat 2022 Perşembe

Lezzet İncili: Amerika'nın En Yaratıcı Şeflerinin Bilgeliğine Dayalı Mutfak Yaratıcılığının Temel Rehberi

 

Harika yemek pişirme, bir tarifi takip etmenin ötesine geçer - onlardan mümkün olan en büyük lezzeti elde etmek için malzemelerin nasıl baharatlanacağını bilmek. Karen Page ve Andrew Dornenburg, ülkenin dört bir yanındaki en iyi restoranlarda düzinelerce önde gelen şefin birleşik deneyimlerinden yararlanarak, herhangi bir yemekte "lezzet" yaratmanın kesin rehberini sunuyor. 



Alfabetik olarak düzenlenmiş ve çapraz referans verilmiş binlerce bileşen girişi, muhteşem lezzet kombinasyonlarından oluşan bir hazine sunar. Okuyucular, malzemelerle daha sezgisel ve etkili bir şekilde çalışmayı öğrenecekler; sıcaklık ve doku ile deney yapın; otlar, baharatlar ve diğer baharatlarla burnu ve damağı heyecanlandırın; ve olağanüstü bir yemeğin şehvetli, duygusal ve ruhsal öğelerini dengeleyin.
Amerika'nın en yaratıcı şeflerinden ipuçları, anekdotlar ve özel yemeklerle tatlandırılan The Flavor Bible, her mutfak için vazgeçilmez bir referanstır.

2009 James Beard Kitap En İyi Kitap Ödülü Sahibi: Referans ve Burs

100 sayfa ingilizce .pdf kitap.

 
Boyut : 95,3 Mb













Hiç yorum yok: