Rameninizi yükseltin ve repertuarınıza yeni erişteler ekleyin !
Nihai Japon Eriştesi Yemek Kitabı, Japon eriştesi ve makarna dünyasına girişinizdir. Aşçı ve restorancı Masahiro Kasahara, hızlı ve lezzetli ramenlerden bir akşam yemeği partisi için güveçlere ve klasik udon tariflerinden yazlık bazılara kadar tüm kişisel favorilerini sunuyor.
Bu tarifler, evde erişte yemeklerinizi yeniden yaratmanın ve yeni favorileri keşfetmenin basit bir yolunu sunuyor. Taze sebzeleri ve eti, hızlı ve lezzetli bir yemek için elinizin altında bulundurulabilecek, bulunması kolay malzemelerle eşleştirin.
Bu kitap 65 erişte tarifi içerir:
Körili Udon Erişte Çorbası
Basit Nori Yosun ve Yumurta Soba
Biber Karides Somen
Tavuk Etli ve Otlu Ramen
Daikon Turp Soslu Mein Erişte
Yeşil Shiso, Tereyağı ve Pastırma Makarna
Udon Makarna Salatası
Somen Güveçte
Soğutulmuş Tavada Kızartılmış Cam Erişte
Bilgilendirici kenar çubukları, her erişte türü ve Japon mutfağındaki rolü hakkında biraz bilgi verir. Ek bir bonus olarak, Chef Masahiro ayrıca şunları içerir:
Erişte İle İyi Giden Mezeler
Artık Erişte ile Yapılabilecek Atıştırmalıklar ve Kenarlar
Japonya'da en çok satan bu kitap ve lezzetli tarifleri artık ilk kez İngilizce olarak mevcuttur.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder