Gıda Kimyası Ansiklopedisi, Üç Cilt Seti gıda kimyası ile tanışmak isteyen gıda bilimcileri, araştırmacılar, öğrenciler ve genç profesyoneller için ideal bir başlangıç kitabıdır. İyi organize edilmiş, net bir şekilde yazılmış ve bolca referans verilen kitap, okuyucuların gıda kimyası uygulamalarında kullanılan ilkeleri, kavramları ve teknikleri anlamaları için bir temel sağlar. Makaleler uluslararası uzmanlar tarafından yazılmıştır ve gıda kimyası, gıda bileşenleri ve bunların etkileşimleri, özellikleri (tat, aroma, doku) gıdanın yapısı, fonksiyonel gıdalar, işleme, depolama, gıda kullanımı için nanopartiküller, antioksidanlar gibi çok çeşitli konuları kapsar. , Maillard ve Strecker reaksiyonları, proses kaynaklı kirleticiler ve ekonomik olarak motive edilmiş gıda katkısının tespiti.
Ansiklopedi, okuyuculara daha geniş gıda kimyası bağlamında belirli konulara bir giriş sağlamanın yanı sıra çeşitli alt konular arasındaki bağlantıları belirlemelerine yardımcı olacaktır.
2221 sayfa ingilizce .pdf kitap. Boyut : 52,9 Mb
|
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder