Gıda Alerjisi Pişirme Kitabı, en yaygın gıda alerjenleri olan süt, yumurta ve kuruyemiş içermeyen lezzetli, günlük unlu mamuller için tek adresli bir rehberdir .
Gıda Alerjisi Pişirme Kitabı, mutfakta acemiler için bile hazırlaması kolay, zamansız, kusursuz 90'dan fazla tarif sunar. Tatlıları ve ikramları seven ev fırıncıları (ve aileleri) için paha biçilmez bir kaynaktır.
Bu tarifler, gıda alerjisi olsun ya da olmasın, harika pişmiş ikramlar isteyen herkesin tadını çıkaracak kadar lezzetlidir, ancak evde pişirmeyi en akıllı ve en güvenli seçenek olarak gören aileler için özel bir ihtiyacı karşılar. alerjenler. En iyi ve en lezzetli kekler, hızlı ekmekler, kurabiyeler ve barlar ve her türlü kek, turta, cips ve ayakkabıcıya ayrılmış bölümlerle birlikte tüm geleneksel pişirme favorileri dahildir. Kitap aynı zamanda sınıf ve doğum günü partileri ile ilgili pratik tavsiyelerin yanı sıra kolay içerik ikamesi fikirleri de sunuyor.
Gıda Alerjisi Pişirme Kitabı, her yerde gıda alerjisi bilincine sahip fırıncılar için başvurulacak bir rehberdir.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder