GolgeKalem

Gölge Kalem Blog

Bu Blogda Ara

18 Mart 2022 Cuma

Şifalı Çay İçin İyi Yaşam Rehberi: Sizi Rahatsız Eden Şeyin Tedavisini Hazırlamanın 50 Yolu

 

Çay, sıcak ve rahatlatıcı bir içecek olmanın ötesinde, Kuzey Amerika'da yaygın olarak kullanılmayan tıbbi özelliklere sahiptir. Yaygın otlar, baharatlar, meyveler ve kabukların ağrıyı, menopoz semptomlarını, yüksek tansiyonu, uykusuzluğu, stresi ve sindirim kaygısını hafifletmeye yardımcı olduğu bilimsel olarak kanıtlanmıştır. Önleyici olarak alındığında, çaydaki bazı otlar kanser hücreleri, kalp hastalıkları ve hatta Alzheimer hastalığı ve fibromiyalji ile savaşmaya yardımcı olabilir. Okuyucular, bu çeşitli doğal bileşenlerin neler yapabildiğini ve nasıl çalıştıklarını öğrenerek, bahçelerinde yetişen bitkilerle – binlerce yıldır doğu tıbbında kullanılan bitkilerle – birçok rahatsızlığı tedavi etmeye başlayabilirler.



Şifalı Çay İçin İyi Yaşam Rehberi, okuyucuları şifalı bitkiler dünyasına davet ediyor, her birinin kendine özgü iyileştirici özellikleri hakkında talimat veriyor, onları Kuzey Amerika'daki on yaygın sağlık bozukluğuyla eşleştiriyor ve okuyucuların kendi evlerinde yapabilecekleri basit çay tarifleri sunuyor.

Geç Japon yazar Okakura Kakuzo'nun ünlü bir sözü vardır: "Çay bir ilaç olarak başladı ve bir içecek haline geldi." Şifalı Çay için İyi Yaşam Rehberi, okuyucuları en sevdikleri içeceği tekrar ilaca dönüştürmeye teşvik eder ve bunun tam olarak nasıl başarılacağının ana hatlarını verir. Jennifer Browne güzel fotoğrafların ve kolay diyalogların yardımıyla okuyuculara çay saatinin nasıl etkileyici sağlık yararları sağlayabileceğini açıklıyor.

Skyhorse Publishing, Good Books ve Arcade baskılarımızla birlikte meyve suyu sıkma, ızgara, fırınlama, kızartma, evde bira ve şarap yapımı, yavaş pişiriciler ve dökme demir pişirme üzerine kitaplar da dahil olmak üzere çok çeşitli yemek kitapları yayınlamaktan gurur duyar. Glutensiz yemek pişirme, vejetaryen ve vegan yemek pişirme, paleo, çiğ yiyecekler ve daha pek çok konuda kitaplarla başarılı olduk. Listemizde Fransız yemekleri, İsveç yemekleri, Avusturya ve Alman yemekleri, Cajun yemekleri ve ayrıca sarsıntılı, konserve ve konserve, fıstık ezmesi, köfte, yağ ve sirke, kemik suyu ve daha fazlası hakkında kitaplar yer alıyor. Yayınladığımız her kitap New York Times'ın en çok satanı veya ulusal en çok satanı olmasa da, bazen gözden kaçan konulardaki kitaplara ve çalışmaları başka türlü yer bulamayabilecek yazarlara kendimizi adadık.

ingilizce .epub kitap.
 
Boyut : 3,9 Mb













Hiç yorum yok: