Hayatınızın En İyi Ekmeğini Yapın
Tüm ekmek tutkunlarını çağırıyor! Bu canlı rehberin sizi gelişmiş ekmek pişirmenin temel tekniklerinde bir yolculuğa çıkarmasına izin verin. Şef Daniele Brenci'nin uzman rehberliği ile, lezzetli karmaşık lezzet, mükemmel lapa lapa kabuk ve tatlı iç kırıntı için hamurlarınızı nasıl manipüle edeceğinizi öğreneceksiniz.
Daniele, her seferinde hayranlık uyandıran ekmek için zaman ve sıcaklığı avantajınıza kullanma konusundaki yönergeler de dahil olmak üzere, usta ekşi maya sürecinin her adımında size mükemmel ayrıntılarla yol gösteriyor. Ayrıca, eski tahıl kombinasyonlarından iki tonlu hamurlara ve daha fazlasına kadar çok çeşitli yaratıcı ekmeklerle başarılı olmanız için ihtiyaç duyacağınız tüm gelişmiş yöntemleri de parçalıyor.
Çökmekte olan bir Baharatlı Mermer Çikolatalı Ekşi Hamuru hazırlarken ya da muhteşem ve canlı bir Mor Tatlı Patates Ekmeği somununu keserken duyuları kamaştırırken iki renkli laminasyon işleminin üstesinden kolayca gelin. Yumuşak ve aromatik Einkorn Baget veya kusursuz bir Horasan Buğday somununun tereyağlı, çiğnenebilir kırıntısı ile antik tahılların sırlarını açığa çıkarın. Hatta Bal Lavanta Kremalı Puflar ve Üçlü Çikolatalı Babka gibi karmaşık hamur işlerinin gizemini çözmeye ve en büyük zorluğun üstesinden gelmeye adanmış bir bölüm bile var: mükemmel Kruvasanları güvenle pişirmek. Gelişmiş ekmeğin lezzetli zevklerini keşfederken ekmeğinizi yeni zirvelere taşıyın. pişirme.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder