GolgeKalem

Gölge Kalem Blog

Bu Blogda Ara

26 Temmuz 2021 Pazartesi

Baharat Bilimi: Lezzet Bağlantılarını Anlayın ve Yemek Pişirmenizde Devrim Yapın

 

TV kişiliği, gıda bilimcisi ve çok satan yazar Dr Stuart Farrimond'dan benzeri olmayan bu baharat kitabıyla yeni bir çığır açın. Periyodik baharat tablosunu bir başlangıç ​​noktası olarak alarak, inanılmaz baharat karışımları yapma sanatının arkasındaki bilimi ve baharatlardaki lezzet bileşiklerinin heyecan verici lezzet katmanları ve yeni duyumlar yaratmak için nasıl birlikte çalıştığını keşfedin. 



Bu, meraklı aşçılar ve maceraperest gurmeler için mükemmel bir yemek kitabı. Baharat profilleri - baskın aroma bileşenleri tarafından düzenlenir - dünyanın en iyi baharatlarını, tarif fikirleri, nasıl satın alınacağına, kullanılacağına ve saklanacağına dair bilgiler ve lezzetleri serbest bırakmanıza ve kendi baharat bağlantılarınızı kurmanıza yardımcı olacak daha derinlemesine bilim ile gösterir. Ayrıca, yeni baharat bilimine dayanan yenilikçi baharat karışımlarını kullanan çeşitli tarifler de bulunmaktadır. damağınızı aydınlatmak ve kendi mutfak maceralarınıza ilham vermek için tasarlandı. 

O sevilmeyen sumak kavanozuyla ne yapacağınızı, neden bazı baharatların diğerlerinden daha lezzetli olduğunu veya kendi kişisel garam masalanızı nasıl yapacağınızı merak ettiyseniz, bu ilham verici rehberde tüm cevaplar var. 

Dünyanın en iyi baharatlarını keşfedin, kendi yeni baharat karışımlarınızı yapmak için ilham alın ve yemeklerinizi yeni zirvelere taşıyın. Keşfetmek ve yenilik yapmak için bu güzel ve eşsiz kitaba tekrar tekrar başvuracaksınız.

226 sayfa ingilizce .pdf kitap.


 
Boyut : 73 Mb











Hiç yorum yok: