GolgeKalem

Gölge Kalem Blog

Bu Blogda Ara

16 Mayıs 2021 Pazar

Suşi Basitleştirildi

 

Orijinal bilgi ve becerileri çağdaş, yenilikçi fikirlerle birleştiren, rulolar, sarmalar, kalıplanmış ve yeniden yapılandırılmış suşi için 60 tarif veren Londra merkezli Japon öğretmen Atsuko'dan yaratıcı modern suşi üzerine bir ustalık sınıfı.

Suşi yapımında otantik bilgi ve becerileri çağdaş, yenilikçi fikirlerle birleştiren, rulolar, sarmalar, kalıplanmış ve yeniden yapılandırılmış suşi için 60 tarif veren bir ustalık sınıfı.



"Suşi" kelimesi, çiğ, salamura, tütsülenmiş, ızgara veya kurutulmuş malzemelerle her türlü suşi için kullanılan "sirke pilav" anlamına gelir. Bu kitapta, suşi bileşenlerinizi renk, tat ve doku ilkelerine göre nasıl seçeceğiniz gibi iyi suşi yapmanın arkasındaki basit sırlar ortaya çıkıyor. Yazar Atsuko, cana yakın, çeşitli ve renkli suşi yemekleri sunar. Klasik beyaz suşi pirinci her zaman favori olacaktır, ancak burada kahverengi pirinç, kinoa ve pembe pancar pirinci kullanma seçeneklerini de bulacaksınız. Suşi burgerleri, bombalar ve yeniden yapılandırılmış salata kaselerinin yanı sıra tanıdık rulolar ve dürümler de dahildir. Kitap, temel malzemeleri listeleyen Suşi Kileriniz ile açılır. Bundan sonra Temel Pişirme Yöntemleri ve Adım Adım Teknikler gelir. Tarifler daha sonra Futomaki, Uramaki, Temaki konileri ve Gunkanmaki. Molded Sushi'de klasik Nigiri, Temari, Oshi Sushi ve güzel Chakin Sushi paketleri bulunur. Yaratıcı Kalıplı Suşi, Suşi bombaları, Hamburgerler ve Suşi Pastaları gibi yeni fikirler içerir. Deconstructed Sushi'de kutlama Chirashi suşi, Poke Kaseleri ve Kavrulmuş Salatalar bulunur. Son olarak, Vejetaryen ve Vegan suşi, Inari Sushi ve Vegetable Nigiri gibi lezzetli bitki bazlı ikramlar sunar.


 
Boyut : 8,88 Mb











Hiç yorum yok: