60 tarif ve kimchi ile yemek pişirmek için ipuçları herhangi bir tabağa lezzet katacak.
Geleneksel kimchi yapım mevsimlerini takip eden ve zirvedeki ürünlere odaklanan bu cesur, renkli yemek kitabı, hem sağlam hem de daha hafif kimchiyi nasıl yapacağınızı adım adım anlatıyor. Lauryn Chun, kasvetli ayları renklendirmeyi amaçlayan uzun fermente klasik kış kimchisinden, ürünün tazeliğini vurgulayan ve yemeye hazır, yapımı kolay yaz kimchisine kadar bu canlı kültür yemeğini yaratmak için çok çeşitli tatlar ve teknikler araştırıyor. sadece dakikalar içinde.
Yumuşak ve narin genç napa lahanasından doldurulmuş patlıcana kadar her şeyi kullanarak kendi kimchinizi yaptıktan sonra, onu Chun'un kimchi ile yemek pişirmek için yaratıcı tariflerinde bir yıldız bileşen olarak kullanabilirsiniz. Pan-Fried Kimchi Dumplings ve Kimchi Fried Rice gibi favorilerden Kimchi Risotto, Kimchi Püresi Chimichurri ile Etek Biftek Ssam, Kimchi Fırında Fırında Bebek Sırt Kaburga ve hatta Kimchi Greyfurt Margarita gibi modern yemeklere kadar Chun, inanılmaz lezzet yelpazesini sergiliyor. kimchi herhangi bir tabağa ekler.
Kimchi'nin eşsiz çıtırlığına ve sıcaklığına bağımlı kalmanızı sağlayacak altmış tarif ve güzel fotoğraflarla Kimchi Yemek Kitabı, turşu şampanyasını yeni zirvelere taşıyor.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder