GolgeKalem

Gölge Kalem Blog

Bu Blogda Ara

4 Temmuz 2022 Pazartesi

Ekmek Yapımı: Ev Kursu: Kabuktan Kırıntıya Mükemmel Somun Hazırlama

   

Arkadaşlarınıza ve ailenize taze pişmiş ciabatta, challah, İngiliz çöreği, naan, tatlı çörek ve daha fazlasıyla şımartın. Yeni başlayanlar bile bu cesaret verici derinlemesine kursla kendi ekmeklerini başarıyla pişirebilir. Lauren Chattman, düz hamurlar, ekşi hamurlar ve yassı ekmekler dahil olmak üzere her tarz için standart ekmek yapma tekniklerini kapsar. Unu elemekten ılık bir bageti temiz bir şekilde dilimlemeye kadar, kusursuz altın kabuklu ve yumuşak, yastıklı iç kısımlara sahip el yapımı somun ekmekler yapmak için bilmeniz gereken her şeyi bulacaksınız.



297 sayfa ingilizce .pdf kitap.

Boyut : 101,1 Mb












Hiç yorum yok: