GolgeKalem

Gölge Kalem Blog

Bu Blogda Ara

1 Mayıs 2022 Pazar

Yeni Başlayanlar İçin İtalyan Yemekleri: Hafta içi, Partiler, Tatiller ve Daha Fazlası için Basit ve Kolay Tarifler

   

Otantik İtalyan yemeklerini zahmetsizce pişirmeyi öğrenin. Her zaman ailenizin her hafta yapmanız için yalvardığı bir pesto yapmak istediniz mi? Komşularınızın hayalini kurduğu tiramisu? Ama yemek kurslarına veya diğer İtalyan yemek kitaplarındaki uzun ve karmaşık tarifler için zamanınız yok mu? En çok satan Let's Cook Italian!'dan uyarlanan Yeni Başlayanlar için İtalyan Yemekleri, en tecrübesiz ev aşçıları için bile basit, takip etmesi kolay tariflerle klasik İtalyan yemeklerini evde pişirmeye başlamanız için gerekli araçları ve tarifleri sunar. 



"La Scuola della Cucina Italiana" aşçılık okulunun şefi ve yöneticisi Anna Prandoni, taze malzemeler ve uygulamalı hazırlık üzerine otantik İtalyan başlangıçları, birinci ve ikinci yemekler, sebzeler, tatlılar ve atıştırmalıklar için tarifler sunuyor. Basit klasik tarifler şunları içerir: ·Peynirli Focaccia ·Patates Gnocchi ·Kabak Dolması ·Biftek Pizzaiola ·Bruschetta ·Tiramisu ·Spagetti Carbonara ·ve daha fazlası! Bu, hem yeni başlayan ev aşçıları hem de otantik İtalyan yemekleri konusunda tecrübesiz olanlar için mükemmel bir yemek kitabı. Ailenizi ve arkadaşlarınızı etkileyin ve daha fazlasını istemelerine neden olacak lezzetli İtalyan klasikleri ile iştahlarını tatmin ederek onları mutlu edin. 

87 sayfa ingilizce .epub kitap.        (.epub formatını açmak için gereken programı indir)
 
Boyut : 8,1 Mb












Hiç yorum yok: