Taze yiyeceklere olan iştahınızı ve mutfakta bitmeyen heyecanınızı besleyen tariflerle yaşam boyu Akdeniz tarzını yiyin .
En çok satan The Complete Mediterranean Cookbook'un bu devamında, America's Test Kitchen, Akdeniz kilerini sonuna kadar açıyor. Canlı yemeklerde ilham verici kombinasyonlarla kullanılan dünyanın dört bir yanından (düşün: avokado, tatlı patates ve tempeh) çok çeşitli malzemeleri herkes sevecektir. Quinoa Albóndigas ile İspanyol köftelerini vejetaryen bir şekilde alın ve domates yerine kremsi peynirle kontrast oluşturmak için dilimlenmiş sulu hurma kullanarak caprese salatasındaki tatlılığı değiştirmek gibi şaşırtıcı şekillerde yemekler hazırlayın.
Kitap, besleyici, sürdürülebilir bir yaşam tarzı olarak Akdeniz diyetinin sevincini vurgulamak için düzenlenmiştir. Çoğunlukla Bitkiler; Başta Hububat ve Fasulye; ve Et, Balık, Yumurta ve Daha Fazlası. Berbere ve Tahin Soslu Etkileyici Bütün Romanesko harika bir sebze yemeğidir. Baharatlı Nohut Gyro (Asya biber-sarımsak sosu ve pepperoncini'den gelen ısı ile), Yunan et dolgulu sandviçin hayranlarını büyüler. Gül Harissa ile Havuç Salatası, Kavrulmuş Brokoli ve Limonlu Ekmek Kırıntıları ile Mercimek'ten Tofu Kebaplarına kadar birçok yemeğin güzel bir eşlikçisidir. Trabzon Hurması-Zencefilli Chutney ile Tavada Kızarmış Kılıç Balığı ve Konserve Limon-Badem Soslu Izgara Kısa Kaburga gibi restoran kalitesinde yemeklerde balık ve et canlı eşliklerle karışıyor.
Yol boyunca, lezzetli bir Cezayir freekeh çorbası olan Chorba Frik ve aromatik bir kuskus, nohut, ve tavuk yemeği. Ömür boyu sağlık, afiyet ve bolluk içinde yemek için kilerinizi ve zihninizi açın.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder