GolgeKalem

Gölge Kalem Blog

Bu Blogda Ara

28 Mart 2022 Pazartesi

Otlarla Yemek Pişirme: Taze Lezzet İçin 50 Basit Tarif

 

Bahçeden masaya, yemek öğretmeni ve en çok satan yemek kitabı yazarı Lynn Alley, aşçılara ve bahçıvanlara nane, dereotu, biberiye, kekik, maydanoz, tarhun, adaçayı, fesleğen dahil on popüler taze otun nasıl yapıldığını gösteriyor. kişniş ve kekik - bu hediye edilebilir, satılabilir, tam renkli yemek kitabında.



Yemek pişirme öğretmeni ve en çok satan yemek kitabı yazarı Lynn Alley, Otlarla Yemek'in taze, canlı sayfalarında, en popüler on mutfak bitkisi ile yemek pişirmek için elli lezzetli tarifin yanı sıra evde kendi taze bitkilerinizi yetiştirmek için ipuçları sunuyor.

Nane, dereotu, biberiye, kekik, maydanoz, tarhun ve adaçayının yanı sıra fesleğen, kişniş ve kekik üzerine yapılan profillerde, tecrübeli şef Lynn Alley, taze otlarla yemek pişirmenin fazla uğraşmadan lezzet katmanın kolay bir yolu olduğunu kanıtlıyor. - ya da çok fazla yağ - ve herkesin yapabileceği kadar kolay. Hepsinden iyisi, kendi lezzetli bitkilerinizi yetiştirmek için bir arsaya ihtiyacınız yok. Basit bir konteyner bahçesi işinizi görecek ve bundan en iyi şekilde nasıl yararlanacağınızı öğreneceksiniz.

Taze otlarla yemek pişirmenin anahtarı, her şeyi basit tutmak ve bitkilerin lezzetinin parlamasına izin vermektir, bu nedenle tarifler, her bir bitkinin canlılığını tüm tat tomurcukları uyandıran iyiliğiyle gösteren yalnızca birkaç hazır içerikle yapılır.

Sansasyonel baharatlar, sürüler ve soslar için ağız sulandıran tariflerin yanı sıra Elma, Adaçayı ve Fındık Turları gibi yemekler; Cheddar, Hardal, Sarımsak ve Chive Mac 'n' Peyniri; Yeşil Şili Soslu Meksika Tarzı Pizza, Kişniş, Kimyon, Kişniş ve Kekik; İki Peynirli, Fesleğenli ve Kekikli Polenta; Hint Aromalı Patates Rosti; Kuş üzümü, Kurutulmuş Çilek, Şekerlenmiş Limon ve Biberiye ile Pazar Çörekleri; Tarhun, Chervil ve Maydanozlu Tuzlu Domates Şerbeti; ve Derin Çikolatalı ve Naneli Cheesecakes, bu güzel bitki özleri koleksiyonu, hem aşçılar hem de bahçıvanlar için harika. O halde bitkinizi alın ve Yemek Pişirme ile Otlar ile mutfak repertuarınızı geliştirin.

ingilizce .epub kitap.
 
Boyut : 12,2 Mb












Hiç yorum yok: