GolgeKalem

Gölge Kalem Blog

Bu Blogda Ara

4 Temmuz 2022 Pazartesi

Pasta Akademisi: Meyveler, Kuruyemişler, Kremalar, Muhallebiler, Dondurma ve Daha Fazlası ile Mükemmel Kabuk ve 255 Muhteşem Dolguda Ustalaşın; Sıfırdan Muhteşem Pastalar Yapmak İçin Uzman Teknikler

   

Güvenilir yemek kitabı yazarı ve pasta uzmanı Ken Haedrich, ihtiyacınız olan tek pasta yemek kitabını sunuyor: Pasta Akademisi. Acemi ve deneyimli fırıncılar, tarifler, kabuk bilgisi, ipuçları ve öğreticiler, aletler ve malzemeler hakkında tavsiyeler ve daha fazlasıyla sıfırdan bir pasta pişirmenin sırlarını keşfedecekler. Kusursuz adım adım fotoğraflar, farklı dolgu türleri için en iyi kabuğu seçip hazırlamanız için ihtiyacınız olan güveni verir. Tereyağı, domuz yağı veya her ikisini kullanarak pasta hamurunu nasıl yapacağınızı öğrenin; çok amaçlı, tam buğday veya glütensiz unla nasıl çalışılır; hamur nasıl açılır; hangi pasta tavası kullanılacak; ve oluklu ve kafes üstler gibi kusursuz sonlandırma detaylarının nasıl ekleneceği. Sırada klasik elmalı turta ve balkabağı turtasından yaz meyvesi, meyve, fındık, muhallebi, şifon ve kremalı turtalar, dondurucu turtalar, dilimli turtalar, el turtalarına kadar her tür ve tarzdaki turta için 255 tarif var. cirolar ve çok daha fazlası. Baştan sona muhteşem renkli fotoğraflara sahip bu koleksiyonun canavarı, yaklaşık dört kilo ağırlığında ve tek, tatmin edici bir pakette kırk yıllık pasta bilgeliğine hizmet ediyor.



816 sayfa ingilizce .epub kitap.        (.epub formatını açmak için gereken programı indir)

Boyut : 45,6 Mb












Hiç yorum yok: