GolgeKalem

Gölge Kalem Blog

Bu Blogda Ara

4 Temmuz 2022 Pazartesi

Fasulyeden Çubuğa Çikolata: Amerika'nın El Sanatları Çikolata Devrimi: Kökenler, Yapımcılar ve Şaşırtıcı Tatlar

   

Yazar Megan Giller, çikolata tutkunlarını Amerika'nın el yapımı çikolata devriminde büyüleyici bir yolculuğa davet ediyor. Bir zanaat çikolatasında nelere dikkat etmeniz gerektiğini ve çikolatayı kahve, bira, alkollü içkiler, peynir veya ekmekle nasıl başarılı bir şekilde eşleştireceğinizi öğrenin. Bu kapsamlı çikolata kutlaması bazı popüler efsaneleri (“beyaz çikolata çikolata değildir” gibi) alt üst eder ve sizi bugün ABD'deki bir düzineden fazla zanaatkar çikolata üreticisiyle tanıştırır. Çikolata yapım sürecinin tadına varacak ve çikolatanın lezzetinin kakaonun yetiştirildiği yere nasıl bağlı olduğunu anlayacak ve ardından usta şeflerin 22 tarifiyle geleneksel barlarınızı nasıl beklenmedik ikramlara dönüştürebileceğinizi keşfedeceksiniz.



338 sayfa ingilizce .epub kitap.        (.epub formatını açmak için gereken programı indir)

Boyut : 0 Mb












Hiç yorum yok: