GolgeKalem

Gölge Kalem Blog

Bu Blogda Ara

5 Ekim 2021 Salı

Fermente Sebzeler: Krauts, Kimchis, Salamura Turşu, Hint turşusu, Zevkler ve Pastalar, İçinde 64 Sebze ve Otları Fermente etmek için Yaratıcı Tarifler

 

Yeni başlayanlar bile kendi fermente gıdalarını yapabilir! Bu takip etmesi kolay kapsamlı kılavuz, 64 farklı sebze ve bitkinin fermente edilmesi için 120'den fazla tarif sunar. Kimchi, lahana turşusu ve turşu yapmanın temellerini öğrenin ve ardından repertuarınızı körili altın pancar, yeşil kişniş turşusu ve havuç turşusunu içerecek şekilde genişletirken tekniğinizi geliştirin. Birçoğu bir bira bardağı kadar küçük partiler halinde hazırlanabilen çeşitli yaratıcı ve sağlıklı tariflerle, sebzelerinizi muhafaza etmenin ve yemenin bu eğlenceli ve lezzetli yolunun tadını çıkaracaksınız.

377 sayfa ingilizce .pdf kitap.
 



Boyut : 72,2 Mb













Hiç yorum yok: