Mükemmel demlemeyi nasıl çıkaracağınızı öğrenmek isteyen bir kahve aşığı mısınız? Bu kahve rehberi ve tarif kitabı, farklı çekirdekler, yöntemler ve tatlar denemek için bilgi ve ilham arayan herkesin sahip olması gereken bir kitap.
Kahve ile ilgili her şeyi bulabileceğiniz bu rehberin içinde şunları keşfedeceksiniz:
• Her tür kahveyi güvenle çıkarmanıza ve demlemenize yardımcı olacak temel kahve demleme ekipmanı
• Kirazların nasıl yetiştirildiği, kahvenin süreci ile kahvenin kökenlerini keşfedin Bildiğiniz ve sevdiğiniz kahve çekirdeklerinin hasat edilmesi ve işlenmesi
• Önde gelen kahve üreten ülkelerin bölge bölge turu, yerel işleme tekniklerini ve farklı kahve aroması profillerini vurgular
• Görsel adım adım teknikler, tıpkı bir barista gibi çekirdekleri nasıl kavuracağınızı, espresso shot'ı nasıl hazırlayacağınızı, sütü buharda pişireceğinizi ve lezzetli kahveler yapacağınızı gösterir!
• Süte süt içermeyen alternatifler de dahil olmak üzere her zevke uygun 100'den fazla tarif
Dünyanın en sevilen eğlencelerinden biri olan kahve içme konusundaki takdirinizi ve bilginizi artırın! Vietnam ve Bolivya gibi uzak yerlerden gelen 40'tan fazla ülkeden gelen profillerle dünya çapında yetiştirilen inanılmaz çeşitlilikteki kahve çekirdeklerini keşfedin. Okuyucular kahve tadımını araştırabilir ve çekirdekten çekirdeğe aromadaki nüansları anlamak ve hangi notaların birbirini tamamladığını anlamak için bir tadım çarkı kullanabilir.
Kavurma ve öğütmeden demlemeye kadar kahvenin hazırlanmasına dalın. Kolay adım adım talimatlar, size farklı kahveler yapmak için kullanılan yaygın demleme ekipmanlarını gösterecektir. Öğrendiğiniz teknikleri kullanarak, americano, flat white ve macchiato gibi kafe kültürü klasiklerini, caffè de olla ve ice akçaağaç latte gibi daha sıra dışı seçenekler içeren tarif bölümünü keşfedin. Evde bir profesyonel gibi kahve demleyin ve güne The Coffee Book ile başlayın.
224 sayfa ingilizce .pdf kitap.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder