1) Better Homes and Gardens The Ultimate Slow Cooker Book: More than 400 recipes from appetizers to desserts (Better Homes & Gardens Ultimate) By Better Homes & Gardens (Daha İyi Evler ve Bahçeler Nihai Yavaş Pişirici Kitap: Mezelerden tatlılara kadar 400'den fazla tarif)
English | 2009 | ISBN: 047054032X | 480 sayfa | EPUB + PDF | 10,6 + 186 MB
Bu masif, fotoğraf dolu özet ile yavaş ocak için yemek fikirleri tükendi asla
Ultimate Kurabiye Kitabı aşağıdaki Ultimate serisinin ikinci kitabı, tarifler bu dev toplama yavaş tutacak aşçı yemekleri yıllarca lezzetli ve heyecan verici. Burada sadece rosto ve güveçten çok daha fazlası var; bu kitap ana yemekler, mezeler, mezeler ve hatta tatlılar ve kahvaltı için tarifler sunuyor. Tüm bunlarla, bir daha asla fikirlerden mahrum kalmayacaksınız!
Yaklaşık 500 sayfa uzunluğunda ve tam renkli fotoğraflar ve yüzlerce yaratıcı tarifle dolu - Ultimate Slow Cooker Book harika bir fiyata harika bir fırsat.
• Ana yemekler, mezeler ve içecekler, çorbalar ve güveçler, mezeler, kahvaltı ve tatlılar dahil olmak üzere 400 tarif içerir
• 200 tam renkli fotoğraf ve güzel bir tasarım, bir sonraki yavaş pişirici hissinize ilham vermenize yardımcı olur
• Birçoğunuzu dönüştürmek için ipuçları içerir Yavaş pişiricide hazırlanabilmeleri için çorbalar, güveçler ve rostolar için favori geleneksel tarifler
• Küçük bir fiyata harika bir yemek kitabı
Yavaş pişiricinizi yıllardır kullanıyor ve yeni fikirlere ihtiyacınız var veya bir ilk - kolay akşam yemeği çözümleri arayan zamanlayıcı, bu sizin için nihai yavaş pişirici kitabıdır.
2) Pancakes And Waffles by Lou Seibert Pappas, Victoria Pearson (Lou Seibert Pappas, Victoria Pearson'dan Krep ve Gofretler)
English | ISBN: 0811845516 | 2005 | EPUB | 96 sayfa | 8 MB
Şurubu uzatın! Lezzetli hamurlar ve lezzetli dolgular için 40'tan fazla tarif içeren Pancakes & Waffles'ta kahvaltı dahildir. Klasik ayranlı krepler ve waffle'lar harika hafta sonu ikramları sunarken, daha sağlıklı meyve ve fındık dolu krepler ve sağlıklı çok tahıllı waffle'lar hafta içi sabahları hareket halindeyken için mükemmeldir. Her zamankinin ötesine geçen, blini'den kreplere kadar her şey için öneriler sunan bu koleksiyon, aynı zamanda yemeğe kadar yiyecekleri çırpmak için ağız sulandıran bir ilham sağlar: Brunch'ta chvre, füme somon ve taze dereotu ile doldurulmuş Karabuğday Kreplerinin tadını çıkarın; Lezzetli bir akşam yemeği garnitürü için Potato-Chive Pancake; veya tatlı sonların en tatlısı için taze meyvelerle dolu krepler. Hangi şekilde istiflerseniz istifleyin, Pancakes & Waffles tadı tam size göre.
3) The Mediterranean Slow Cooker Cookbook by Diane Phillips (Akdeniz Yavaş Pişirici Yemek Kitabı, Diane Phillips)
İngilizce | ISBN: 1452103003 | 2012 | EPUB / MOBI | 192 sayfa | 4 MB / 4 MB
Yavaş pişirici ile Akdeniz'in unutulmaz lezzetlerini tadın! Bu 80 tarif, İtalya'dan Barolo'da Sığır Eti, İspanya'dan Kızarmış Bask Tavuğu, Fransa'dan Bouillabaisse ve Fas'tan Baharatlı Tagines gibi ikonik yemeklere adanmıştır. Alışılmadık malzemeler için bir kaynak rehberi ve yardımcı, modernize edilmiş tekniklerle, bu yavaş pişirilmiş spesiyalitelerin yapımı basit ve daha da kolay.
4) The Joy of Gluten-Free, Sugar-Free Baking (Glutensiz, Şekersiz Pişirmenin Keyfi)
English | EPUB | 23.4 MB
Buğdaya duyarlı, diyabetik ve düşük karbonhidratlı / düşük şekerli diyet yapanlar için uygun 80 birinci sınıf tarifle efsanevi ekmek üreticisi ve James Beard Ödüllü yazar Peter Reinhart'ın ilk glutensiz pişirme kitabı.
Efsanevi ekmek yapımcısı ve James Beard Ödüllü yazar Peter Reinhart'ın buğdaya duyarlı, diyabetik ve düşük karbonhidratlı / düşük şekerli diyet yapanlar için uygun 80 birinci sınıf tarif içeren ilk glutensiz pişirme kitabı.
Buğdaya duyarlı, diyabetik ve düşük karbonhidratlı / düşük şekerli aşçılar için fırınlamada devrim yaratan şaşırtıcı, yapımı kolay tarifler.
Glutensiz pişirme, en çok satan yazar ve efsanevi ekmek yapımcısı Peter Reinhart ve pastacı ortağı Denene Wallace üzerine yirmi yılı aşkın süredir yapılan araştırmalardan sonra, The Joy'da lezzetli ekmekler, hamur işleri, kurabiyeler, kekler ve daha fazlası için seksenden fazla birinci sınıf tarif sunuyor Glutensiz, Şekersiz Pişirme.
Glutene duyarlı, şeker hastası olan veya hastalığı önlemek veya kilo vermek için karbonhidratı azaltması gereken herkes için özenle hazırlanmış bu bağışlayıcı tarifler, orijinal buğday versiyonları kadar lezzetli ve pişirmesi geleneksel ekmeklere göre daha kolaydır. Reinhart ve Wallace, kolayca bulunabilen veya evde öğütülmüş kabuklu yemiş ve tohum unlarını ve alternatif ve doğal tatlandırıcıları çığır açan pişirme tarzlarının temeli olarak kullanarak, glütensiz fırınlamada yaygın olarak bulunan karbonhidrat ağır nişasta ürünlerinden kaçınıyor. Ek olarak, her bir tarif, süt ürünleri ve yumurta ikame kurallarına uyarak kolayca vegan yapılabilir.
Her beceri düzeyindeki fırıncılar, inanılmaz derecede lezzetli unlu mamuller hazırlarken sorun yaşamayacaklardır, örneğin:
• Kızartma Ekmeği, Muzlu Ekmek, Fındıklı Kabaklı Ekmek ve birçok pizza ve focaccia stili
• Çedar Peynirli ve Cevizli Kraker, Otlu Kraker, Sarımsaklı Galeta ve simit
• Yaban Mersini-Fındıklı Muffin, Limonlu ve Haşhaşlı Çörekler, krep ve waffle
• Hindistan Cevizli-Cevizli Kurabiye, Limonlu Damla Kurabiye, Bisküvi ve Fıstık Ezmeli Bardak Kurabiye
• Çikolatalı kek ve Sarışınlar, Tarçınlı-Üzümlü Kahveli Kek,
Kırıntılı Pound Kek ve Krem Peynirli Sırlı Havuçlu Kek • Elmalı Turta, Balkabağı Turtası, Berry Pie ve Vanilya, Çikolata veya Muz Kremalı Turta
Reinhart ve Wallace'ın malzemelere olan özenli ilgisi ve tatların dengelenmesi, neredeyse sıfır glisemik yüke sahip bu lezzetli glütensiz unlu mamuller, herkesin sıcak ekmek veya çökmekte olan kek için özlemini tatmin edecek.
5) Dishing Up Oregon: 145 Recipes That Celebrate Farm-to-Table Flavors by John Valls (Oregon Dishing Up: Çiftlikten Sofraya Lezzetleri Kutlayan 145 Tarif Yazan John Valls)
English | 5 Ekim 2011 | ISBN: 1603425667, 1626544123 | 288 Sayfa | EPUB | 30.2 MB
Dishing Up® Oregon, pek çoğu eyaletteki şefler, hancılar, çiftçiler ve diğer gıda üreticilerinin katkılarıyla, Oregon'un mutfağının zengin çeşitliliğini kutlayan 145 tariften oluşan nefis bir koleksiyondur.
Taze çiftlik sebzelerinden meyve bahçelerine ve böğürtlenlere, süt ve peynirlere, deniz ürünlerine, yabani av hayvanlarına, şarap ve biraya, kahveye ve unlu mamullere kadar Oregon'un yemek sahnesi dünyanın en iyilerinden biridir. Ashley Gartland, eyaletin en popüler yiyecek kaynaklarının ve yerlerinin çoğundan yararlanarak, Chanterelle Rillettes, Asparagus Vichyssoise, Grilled Oregonzola Figs, Cuvee's Coveted Crab Juniper, Flank Steak with Sorrel Salsa Verde, Duck gibi her öğün ve her yemek için karşı konulamaz tarifler içeriyor Confit ve Butternut Squash Risotto, Böğürtlenli Ekmek Pudingi ve Rustik Armut Galette.
Dishing Up® Oregon aynı zamanda, çiftliklerin, hanların, üzüm bağlarının ve daha fazlasının güzel fotoğraflarıyla Oregon'un yiyecek ve içecek sahnesinin görsel bir turudur. Bu işletmelerin arkasındaki kişilerin profilleri ve eyaleti gezen yemek severler için önerilen güzergahlar, bu kitabı ilgi çekici bir okuma ve yararlı bir seyahat arkadaşı ve sahip olunması gereken bir yemek kitabı haline getiriyor.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder