GolgeKalem

Gölge Kalem Blog

Bu Blogda Ara

4 Temmuz 2022 Pazartesi

Sağlıklı Probiyotik Diyet: İyileştirilmiş Sindirim, Bağışıklık ve Cilt Sağlığı için 50'den Fazla Tarif

   

Lahana turşusundan kombucha'ya, ev yapımı fermente yiyecek ve içecekler en son sağlık trendi. Probiyotik içecekler ve fermente gıdalar, birçok insanın gelişmiş sindirim, bağışıklık ve cilt sağlığı için kredi verdiği güçlü bir canlı kültür dozu içerir. Elliden fazla tarifle Sağlıklı Probiyotik Güç Diyeti, günlük diyetinizin bir parçası haline getirmek için kendi evinizde lezzetli yemek ve içecekleri nasıl yapacağınızı gösterecek.



Probiyotik içecekler, süt, tatlı çay veya meyve suyu gibi temel bileşenlere kültürler eklenerek yapılırken, fermente gıdalar sebze, tahıl, fasulye ve diğer gıdaların kültürlenmesiyle yapılabilir. Her ikisi de lezzetli tadarken diyetinize enzimler, B vitaminleri ve protein ekler. RJ Ruppenthal faydaları açıklıyor ve aşağıdakiler için basit, lezzetli tarifler içeriyor:

- Kombucha ve zencefilli bira
- Yoğurt, süzme peynir, chèvre ve gouda peynirleri
- Kefir, yoğurt ve smoothieler
- Yeşil içecekler ve doğal enerji içecekleri
- Doğal fermente elma şarabı ve gazlı içecekler
- Lahana turşusu, kimchi ve doğal turşu
- Mısır salsa dahil basit ve lezzetli probiyotik yemekler, dolmalar, kimchi erişte, çikolatalı puding ve humus

Probiyotik içecekler ve yiyecekler kilo vermenize, vücudunuzu beslemenize, enerjinizi artırmanıza ve genel sağlığı iyileştirmenize yardımcı olabilir. Hızlı ve kolay tariflerle Sağlıklı Probiyotik Güç Diyeti size daha sağlıklı bir yaşam tarzının yolunu gösterirken, bu popüler ürünlerin yüksek maliyetinden tasarruf etmenize yardımcı olur.

Skyhorse Publishing, Good Books ve Arcade baskılarımızla birlikte meyve suyu sıkma, ızgara, fırınlama, kızartma, evde bira ve şarap yapımı, yavaş pişiriciler ve dökme demir pişirme üzerine kitaplar da dahil olmak üzere çok çeşitli yemek kitapları yayınlamaktan gurur duyar. Glutensiz yemek pişirme, vejetaryen ve vegan yemek pişirme, paleo, çiğ yiyecekler ve daha pek çok konuda kitaplarla başarılı olduk. Listemiz Fransız yemekleri, İsveç yemekleri, Avusturya ve Alman yemekleri, Cajun yemekleri ve ayrıca sarsıntılı, konserve ve konserve, fıstık ezmesi, köfte, yağ ve sirke, kemik suyu ve daha fazlasını içerir. Yayınladığımız her kitap New York Times'ın en çok satanı veya ulusal en çok satanı olmasa da, bazen gözden kaçan konularda kitaplara ve çalışmaları başka türlü yer bulamayabilecek yazarlara kendimizi adadık.

161 sayfa ingilizce .epub kitap.        (.epub formatını açmak için gereken programı indir)

Boyut : 21,5 Mb












Hiç yorum yok: