GolgeKalem

Gölge Kalem Blog

Bu Blogda Ara

5 Temmuz 2022 Salı

Peynircinin Çırağı: Ustalar Tarafından Öğretilen Ev Yapımı Esnaf Peynir Sanatı ve Zanaatına İlişkin İçeriden Bir Rehber

   

Kendi El İşi Peynirinizi Nasıl YaparsınızUstalardan peynir yapmayı öğrenin. Peynir yapımının temellerini öğrenin ve ardından sektör uzmanlarıyla yapılan 19 röportajdan sahne arkası bilgileri edinin. Bu çıraklık, size malzemelerinizi ve süreçlerinizi kontrol etmeyi öğretecek. 



Sonuçlarınız çok lezzetli olacak. İçinde:· Başlamak için ihtiyacınız olan tüm temel bilgiler: malzemeler, ekipman, sınıflandırma, teknikler, süreç ve nasıl çalışır· 16 resimli, adım adım tarif - taze peynir, yıkanmış lor, grana tarzı, mavi peynir ve daha fazlası - becerilerinizi geliştirecek · Peynirin mikrobiyolojisinden yapımına, satışına kadar her şey hakkında derinlemesine röportajlar - peynirin nasıl çalıştığı ve işinize nasıl yarayacağı. Mozzarella peyniri, Cheddar, Comté, Parmigiano Reggiano, Stilton ve daha fazlası konusunda uzmanlardan ticaretle ilgili püf noktaları· Peynir seçme, işleme, saklama, tatma ve eşleştirme ile ilgili ipuçları, bu nedenle amacınız onu evde yapmak olsun, mükemmel bir şekilde sunulacaktır. , sat ya da sadece tadını çıkar.

177 sayfa ingilizce .pdf kitap.

Boyut : 38,9 Mb












Hiç yorum yok: