GolgeKalem

Gölge Kalem Blog

Bu Blogda Ara

5 Temmuz 2022 Salı

Japon Yemekleri: Basit Bir Sanat

   

İlk yayınlandığında, Japon Yemekleri: Basit Bir Sanat, mutfak dünyasının Japon yemeklerine bakışını değiştirdi ve onu belirsiz etnik yemeklerden yüksek mutfağa taşıdı.



Yirmi beş yıl sonra çok şey değişti. Japon yemekleri, dünya çapında yemek yiyenlerin favorisidir. Suşi sadece burgerler, simit ve burritolar kadar Batı mutfak sahnesinin bir parçası olmakla kalmıyor, aynı zamanda bazı Japon şefler de herkesin bildiği bir isim haline geldi. Japon lezzetleri, malzemeleri ve dokuları, çok çeşitli diğer mutfaklardan yemeklere kaynaştırılmıştır. Bununla birlikte, yıllar içinde değişmeyen şey, Japon mutfağının temelleridir. Ünlü Avrupalı ​​şefler tarafından eğitilmiş bir bilgin olan Shizuo Tsuji, Japon Yemekleri: Basit Bir Sanat'ı ilk yazdığında, mutfağı ve yaşam felsefelerini tanımlarken çok dikkatli ve kesindi ve yemek ve tarif seçiminde çok düşünceliydi. sözlerinin ve üretilmesine yardımcı oldukları yemeklerin bugün ilk yazıldığı zamanki kadar taze olduğunu.

25. Yıldönümü baskısı Tsuji'nin klasik çalışmasını kutluyor. MFK Fisher'ın etkileyici girişinden yola çıkarak, cilt şimdi Gurme Genel Yayın Yönetmeni Ruth Reichl'in düşündürücü yeni bir Önsözünü ve yazarın oğlu ve Tsuji Culinary Institute Direktörü Yoshiki Tsuji'nin yeni bir Önsözünü içeriyor. Sekiz sayfalık yeni renkli fotoğraflar ve 500'den fazla çizimle güzel bir şekilde resmedilmiş ve 230 geleneksel tarifin yanı sıra malzemeler, mutfak gereçleri, teknikleri ve Japon mutfağının kültürel yönleri hakkında ayrıntılı açıklamalar içeriyor ve bu baskı, Japon mutfağını Batılı aşçıların ulaşabileceği bir yere getirme konusundaki Tsuji mirasını sürdürüyor.

567 sayfa ingilizce .epub kitap.        (.epub formatını açmak için gereken programı indir)

Boyut : 43,8 Mb












Hiç yorum yok: