Bu kapsamlı yemek kitabı, tofuya yıldız verir ve çok çeşitli nefis yemeklerde bu çok yönlü, besleyici bileşenin sınırsız, çok mutfaklı olanaklarını sunar.
Dünyanın her yerinden 170 tariften oluşan güçlü bir koleksiyona sahip olan Tofu, malzemeyi beyaz pirinç veya makarnaya çok benzeyen bir mutfak “boş sayfası” ve her türden lezzet ve mutfak teknikleri için bir nimet haline getiriyor. Baharatlar, çeşniler, soslar ve otlar kullanan tofu, tükenmez bir mutfak çeşitliliği kaynağı olarak hizmet eder. Misolu Japon usulü Izgara Tofu'dan Vietnam'dan Lemongrass Tofu'ya, İtalya'dan Tofu a la Bolognese'den Çin'den Fıstıklı Baharatlı Tofu'ya kadar uzanan bu fasulye bazlı içerikle ilgili bu kapsamlı ve bilgilendirici rehber, bitki bazlı ürünler yaratmak için çok kültürlü bir yol haritası görevi görüyor. yemekler. Cazip tariflerin yanı sıra, bu koleksiyon 100 tam renkli fotoğraf, hazırlık ve pişirme süresi ipuçları, diyet tanımları ve tofu'nun farklı türleri ve kullanımlarına dair kullanışlı referanslar içerir ve bu da onu tüm beceri seviyeleri için kesin bir başlık haline getirir.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder