GolgeKalem

Gölge Kalem Blog

Bu Blogda Ara

5 Temmuz 2022 Salı

Balın Tadı: 40 Çeşitle Tatma ve Pişirme İçin Kesin Kılavuz

   

Bal, zeytinyağına çok benzer, mağaza rafından hangi türü seçeceğinizi nereden biliyorsunuz? Tüm bal ayıları eşit mi yaratılmıştır? Bir bal çeşidini diğerinden farklı kılan nedir? Hangisi pişirme için daha iyidir ve hangisi tuzlu yemekler için en iyisidir? Neden birinin rengi diğerinden daha koyu, bu ne anlama geliyor? Tüm bu sorular ve daha fazlası Balın Tadı'nda cevap bulacak. Kıdemli yemek kitabı yazarı Marie Simmons, okuyucuların bir arının yaşamını ve yaşam alanının bölgesinin ürettikleri balın hem rengini hem de lezzetini nasıl etkilediğini anlamalarına yardımcı oluyor. Ardından, bu lezzet profillerinin belirli malzemelerle en iyi nasıl eşleştirildiğini 60'tan fazla basit, lezzetli tarifte açıklıyor: Ballı ve Naneli Şeftalili Ballı Fransız Tostu, Ballı Somon, Miso ve Zencefilli Sır, Bal Soslu ve Ballı Sırlı Cevizli Armut, Stilton ve Pastırma Salatası, Ballı Tereyağı Soslu Ballı Armut Tart.



195 sayfa ingilizce .pdf kitap. 

Not: Pdf okuyucu ile açarken hata verebilir, o zaman web tarayıcı ile açabilirsiniz.

Boyut : 35,2 Mb












Hiç yorum yok: