GolgeKalem

Gölge Kalem Blog

Bu Blogda Ara

27 Haziran 2021 Pazar

Wok Yemek Kitabı: 50 Tarifte Asya'dan Otantik Stir Fry Yemekleri

 

50 geleneksel Asya tarifi içeren bir Wok Yemek Kitabı mı arıyorsunuz?
Maya Zein'in bu yemek kitabında, biraz tarih, ilginç gerçekler ve daha fazlasıyla Hint mutfağından en ünlü ve yapımı kolay 50 tarifi keşfedeceksiniz.
Dünyadaki bu kadar çok mutfağın, diğer tüm tencerelerle birlikte bir Wok'a sahip olması etkileyici. Asya'da yüzlerce yıldır kullanılan geleneksel bir tavadan, günümüzde wok sadece dünya çapında yaygın olarak değil, aynı zamanda klasik Asya yemeklerinden farklı tarifler pişirmek için de kullanılıyor.



Yuvarlatılmış şekli ve derin tabanı, tek bir tavada pişirmeye, buğulamaya, kaynatmaya, kızartmaya, güveç yapmaya ve daha pek çok şeye izin verdiği için büyük benimsenmenin sırlarından biridir. Geleneksel olarak birkaç Asya bölgesinden tipik bir tarz olan tavada kızartma pişirmek için kullanılır, ayrıca yavaş pişirme ve çorba ve et suyu hazırlamak için mükemmeldir.

Maya Zein'in Wok Yemek Kitabı'nda şunları öğreneceksiniz:

Evde geleneksel Asya yemekleri nasıl hazırlanır
Tüm zamanlar için 50 tarif Klasik wok yemekleri
Asya mutfağını daha iyi tanımak için biraz tarih ve ilginç bilgiler içeren 50 tarif
Asya lezzetlerini seviyorsanız ve wok kullanılarak hazırlanan geleneksel yemekleri keşfetmekle ilgileniyorsanız, bu yemek kitabı tam size göre.

113 sayfa ingilizce epub ve .pdf kitap


 
Boyut : 628 Kb | 226 Kb












Hiç yorum yok: